MENÜ

Adana Demirspor-Beşiktaş maçından notlar

Adana Demirspor'lu taraftarlar, dün akşamki Beşiktaş mücadelesi öncesinde tribünlerin tamamını doldurdu.

Adana Demirspor-Beşiktaş maçından notlar

16 bin kişi kapasiteli statta boş yer kalmazken Siyah-Beyazlı futbolseverler de kendilerine ayrılan 3 bin kişilik bölümde yerlerini aldı. Beşiktaşlı taraftarların, ilk maçta Adana Demirspor’a sevgi gösterilerinde bulunmaları, kadroların okunduğu anonsta da Adana Demirspor için, 'Deplasmana değil evinize geldiniz' anonsu, karşılığını buldu. Beşiktaş, sahaya çıkarken, 'Sayın Beşiktaşlı sporseverler deplasmana gelmediniz. Evinize hoşgeldiniz' anonsu yapıldı. Adana Demirli taraftarlar, İstanbul'daki maçta yaptığı centilmen hareketle alkış toplayan Veli Kavlak'ı unutmayarak, 'Atatürk'ün sporcusu Veli Kavlak' pankartı açtı.

Demba Ba şov devam ediyor

Beşiktaş’ta bu sezon attığı gollerle takımına hayat veren Demba Ba, şovuna dünkü Adana Demirspor karşılaşmasında da devam etti. Karşılaşmanın 70. dakikasında ceza sahası dışından attığı golle alkış toplayan Senegalli yıldız, bu sayıyla beraber Türkiye Kupası’ndaki ilk skor sevincini yaşadı. 29 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 22. maçında Adana filelerini boş geçmeyerek bu sezonki gol sayısını 17’ye yükseltti.

Tolga Zengin'den Franco'ya fırça

Siyah-Beyazlılar'ın deneyimli filebekçisi Tolga Zengin, mücadelenin 32. dakikasında Kolombiyalı savunmacı Pedro Franco'yla tartışma yaşadı. Adana Demirspor'lu Özgürcan Özcan'ın pozisyonu sırasında kontrolsüz bir müdahalede bulunan Franco'ya kızan Tolga, katım arkadaşından dikkatli olmasını istedi. Franco da kaptana tepki gösterdi.

Oğuz Aksoy sürprizi!

Beşiktaş'ın dün akşamki mücadelesinde teknik direktör Slaven Bilic, 19 yaşındaki Oğuz Aksoy'a ilk 11'de görev verdi. 2 sezon önce Bağlarbaşı'ndan Yemen Ekşioğlu tarafından 2 bin TL ödenerek takıma kazandırılan genç futbolcu, 45 dakika oyunda kaldı ve ikinci yarıda yerini Demba Ba'ya bıraktı. Bilic, kadroda cezalı konumda bulunan Veli Kavlak'ın yanı sıra; Milosevic, Olcay, Sosa ve Atiba'yı da Antalya kampında bıraktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ