MENÜ

Aatif Chahechouhe'den Diakite yorumu

Sivasspor'a imza atmak üzere olan Samba Diakite'yi yakından tanıyan Aatif'e sorduk. Faslı yıldız, “Sadece harika bir orta saha oyuncusu değil, aynı zamanda çok mücadeleci. Mutlaka bize katkı sağlayacaktır” dedi.

Aatif Chahechouhe'den Diakite yorumu

Sivasspor’da Trabzonspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürerken bir yandan da transfer hareketliliği devam ediyor. İlk olarak FANATİK’in duyurduğu, önceki gün de başkan Mecnun Otyakmaz’ın doğruladığı Samba Diakite transferinde sona yaklaşıldı. Kalan küçük pürüzler giderildikten sonra 25 yaşındaki futbolcunun imza atması bekleniyor. Sergen Yalçın’ın mutlaka takviye istediği orta alandaki eksikliği gidermesi beklenen Diakite, taraftarların da şu an en merak ettiği isim.

2 yıl birlikte oynadılar

Bonservisi İngiltere Premier Lig takımlarından QPR’da olan oyuncuyu en yakından tanıyan isme sorduk: Aatif... Yiğidolar’ın Faslı yıldızı, Diakite’yle Nancy’de 2 yıl birlikte forma giymişti. Mücadeleci kimliğiyle tanınan Diakite hakkında övgü dolu sözler sarfeden Aatif, Kırmızı-Beyazlılar’ın son bombasını şu sözlerle anlattı:

‘O bir harika’

“Diakite, yakından tanıdığım bir futbolcu. Fransa’dayken Nancy’de beraber forma giymiştim. Harika bir orta saha oyuncusu olmanın yanında, her zaman yürekten mücadele etmesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Onun Sivas’a gelmesini çok isterim. Eğer gelirse, takımın daha iyi bir ikinci yarı geçirmesine mutlaka katkı sağlayacaktır. Bizim için o bölgeye tam isabet olacak diyebilirm.”

M.Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ