MENÜ

Yeni Malatyaspor'dan iddialı açıklama

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malataspor'un futbol şubesi sorumlusu Aziz Ayboğa, "İyi gidişi sürdürüp sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor'dan iddialı açıklama

Yeni Malatyaspor ’un iyi yolda olduğunu sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyleyen Aziz Ayboğa, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar olarak kenetlendiklerini belirtti. Bu birlik beraberliğin takımı başarıya ulaştıracağına inandıklarını kaydeden Doğu temsilcisinin yöneticisi, "Sıkıntılı süreçler olabilir ama biz bu sürecin üstesinden hep birlikte geldik. Hiçbir zaman futbolculara karşı güvenimiz de azalma olmadı. Bu noktada futbolcularımız da güvenimizi boşa çıkarmadı. Böyle bir futbolcu grubuyla çalıştığımız için çok şanslıyız" ifadelerini kulandı.

'Feyyaz hocamıza güveniyoruz'

Taraftarın sezon başından bu yana takıma büyük desteği olduğunu dile getiren Ayboğa, her maçta taraftarın desteğini hissetmek istediklerini söyledi. Ayboğa, Feyyaz Uçar ’la birlikte başarıyı yakalayacaklarını belirterek, "Feyyaz hocamız ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Alınan galibiyet hepimizi çok mutlu etti. Hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Takım olarak iyi yoldayız ve bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. İyi gidişi sürdürüp sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ