MENÜ

Tolgay Arslan'da işlem tamam!

İsmi Süper Lig'in güçlü takımları Beşiktaş ve Trabzonspor'la anılan Hamburg'un yıldız ismi Tolgay Arslan'ın transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

Tolgay Arslan'da işlem tamam!

Spor Toto Süper Lig'in köklü kulüpleri Beşiktaş ile Trabzonspor'un kadrolarına katmak amacıyla kıran kırana bir mücadeleye girdiği Tolgay Arslan'ın transferinde önemli bir gelişme yaşandı.

İtalyan medyasından Tutto Mercato Web'in haberine göre, Bundesliga takımı Hamburg'un yöneticileriyle masaya oturan Siyah-Beyazlı yetkililer, görüşmelerde mutlu sona oldukça yakın. Çizme basınındaki haberlerde, Türk asıllı Alman futbolcunun Kara Kartal'a imza atmaya hazır olduğu ifade edilirken, İstanbul temsilcisinin, 24 yaşındaki oyuncuyla prensipte 3.5 seneliğine anlaştığı vurgulandı. Beşiktaş'ın, mali şartlarda da el sıkıştığı Tolgay'a yıllık 1.4 milyon Euro maaş ödeyeceği, ayrıca kontrata bonusların da dahil olacağı gelen haberler arasında.

Hamburg'da bu sezon 13'ü lig, ikisi Almanya Kupası olmak üzere 15 resmi karşılaşmada forma giyen Tolgay Arslan, 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ