MENÜ

Ozan Tufan'dan transfer açıklaması

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan'dan transfer açıklaması

Ara transfer döneminin gözdesi olan Bursaspor’un milli oyuncusu Ozan Tufan, hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili konuştu. Bursa’da doğup büyüdüğünü belirten genç futbolcu, "Şehrimin takımı olan Bursaspor’un altyapısında yetişerek A Takım’a kadar yükseldim. Altyapıda oynayan her oyuncunun hayali A Takım’da forma giymektir. Ben Bursaspor forması altında A Milli Takım’a kadar yükseldim. Doğduğum şehrin takımında forma giymekten çok mutluyum" dedi.

Ozan Tufan, hakkında her gün farklı bir transfer haberi çıktığını hatırlatarak, "Ben bu tarz haberlere kulak asmadan futboluma odaklanmak istiyorum. Takımım için daha fazla nasıl katkı sağlarım onu düşünmek istiyorum. Yaşımın genç olmasından dolayı bazen kafam karışabiliyor ama hocalarımın ve takımdaki ağabeylerimin desteğiyle bunu atlatıp en iyi şekilde çalışmalarıma devam ediyorum. Tarafıma gelen herhangi bir transfer teklifi yok. Ben Bursaspor’un sözleşmeli oyuncusuyum. Ben burada olmaktan mutluyum'' dedi.

Geleceğin ne getireceğini kimsenin bilemeyeceğini hatırlatan yıdlız oyuncu, ''Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. İyi çalıştık, bugün kampın son gününe geldik. Burada takım olarak tek düşüncemiz deplasmanda oynayacağımız 3 maçlık periyodu en iyi şekilde atlatmak. Ben sadece bu müsabakalarda takımıma nasıl daha fazla katkı sağlarım onu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ