MENÜ

Kocaman'dan transfer açıklaması

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Kadromuzu daha kaliteli hale getireceğine inandığımız transferlerin gerçekleşmesini beklemekten başka şansımız yok. Eksik olan mevkileri yönetim kuruluyla paylaştım" diye konuştu.

Kocaman'dan transfer açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor Kulübü Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Kadromuzu daha kaliteli hale getireceğine inandığımız transferlerin gerçekleşmesini beklemekten başka şansımız yok. Eksik olan mevkileri yönetim kuruluyla paylaştım" dedi. Kocaman, yaptığı açıklamada, Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve Konya’ya dönerek Bursaspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini söyledi. Önlerindeki 5 maçlık seride en iyi performansı göstererek takım ve şehrin moralini üst seviyelere çekmek istediklerini belirten Kocaman, bugüne kadar çalıştırdığı bütün takımlardaki en iyi çalışma dönemlerinden bir tanesini geçirdiğini ifade etti. Bursaspor maçının ardından oynayacakları 4 maçlık dönemde puan olarak alt sıralarda yer alan takımlarla karşılaşacaklarını dile getiren Kocaman, 5 maç için özel hedef koymadığını anlattı. Bursaspor, Eskişehirspor, Balıkesirspor, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor maçından alacakları doğru ve başarılı sonuçların takıma ve şehre çok önemli bir katkı yapacağını aktaran Kocaman, önemli bir periyoda gireceklerini işaret etti.

'Ara transfer zor olur'

Transfer konusunda futbol şubesi sorumlusu Selçuk Aksoy ile sürekli temas halinde olduklarını vurgulayan Kocaman, şöyle devam etti: "Transfer dönemlerini ikiye ayırırsak devre arası biraz daha zor oluyor. Devre arasında da takımımızın kalitesini artıracak bir veya iki oyuncu nasıl katabiliriz bunu araştırıyoruz. Bizim de şu anda yabancı oyuncu konusuyla ilgili olarak sıkıntımız var. 8 yabancı oyuncumuz kadromuzda var ve kontenjan dolu. Burada nasıl bir dönüşüm olacağı konusunda ben de merakla ve sabırla bekliyorum."

'Eksikleri paylaştım'

Transfer komitesinin eksik görülen mevkilere takviye konusunda çalışmaları yaptığına dikkati çeken Kocaman, "Dolayısıyla şu anda yapacağımız tek bir şey var; hem merak hem de sabırla beklemek. Kadromuzu daha kaliteli hale getireceğine inandığımız transferlerin gerçekleşmesini beklemekten başka şansımız yok. Eksik olan mevkileri yönetim kuruluyla paylaştım. Forvet eksiğimiz var derken de şunu söylemek gerekiyor. Özellikle ceza sahasının içinde biraz daha kaliteli, son vuruşları da biraz daha kaliteli hale getirmemiz gerekiyor. Burada da Ciprian Marica’nın hazır hale gelmesi, gerçekten bütün benliğiyle gelmesi biraz daha zaman alacaktır" yorumunu yaptı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ