MENÜ

Eskişehirspor rotayı belirledi

Sezonun ilk yarısında beklentilerin altında kalan Eskişehirspor, ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yapmak istiyor. Bu sene 50. yaşlarını kutlayacaklarını belirten başkan Mesut Hoşcan, bu anlamlı sezonda Türkiye Kupası'nı kaznıp, Avrupa'ya gitmek istediklerini söyledi.

Eskişehirspor rotayı belirledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanıp, Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini bildirdi. Kulübün aylık resmi dergisi 'Eskişehirspor'a açıklamalr yapn Kırmızı-Siyahlı başkan, takımın bu yıl kadrosunu baştan aşağıya yenilendiğini hatırlattı. Kulübü bir futbolcu fabrikası haline getirmek için yoğun mesai harcaklarını vurgulayan Hoşcan, bu sezonun 16 haftalık bölümünde dersler çıkarttıklarını hatırlattı. "En alt seviyemizi gördük. Artık yükselme zamanı geldi. Türkiye Kupası’nı kazanıp, Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

'50. yılımız bütünleşme yılı'

Bu yılın, Eskişehirspor’un kuruluşunun 50’nci senesi olduğunu belirten Hoşcan, kuruluşundan bu yana yarım asrını dolduran kulüp için yıl içinde sürekli etkinlikler yapılacağını açıkladı. "Eskişehirspor, başkaldırıdır, Anadolu'nun ayağa kalkışıdır, Türkiye'de futbolun bütün olumlu değerlerinin simgesidir" diyen Hoşcan sözlerini şöyle tamamladı: "Bir yandan takımımızı ve kulübümüzü geleceğe hazırlayacak süreci yaşarken diğer yandan da 50 yıldır Eskişehirspor, şehrine, ülkesine neler kattı, tek tek değerlendireceğiz, yaşayacağız ve göreceğiz. Üç aydır çalışmalar yürütülüyor. Bu yıla özel bir logo tasarlandı, bir marş yarışmamız yürütülüyor. Eskişehirsporluların büyük beğenisine sunulacak belgeselin hazırlıkları sürüyor. 50’nci yılımızı bir yeniden bütünleşme yılı olarak değerlendirmek, yeni stadımızla yeni taraftarlar kazanmamıza vesile olacak bir süreç olmasını istiyoruz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ