MENÜ

Adana Demirspor 1-4 Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu maçında Beşiktaş, deplasmanda Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti. Siyah Beyazlılar'ın gollerini Abdülkerim (K.K.), Demba Ba, Atınç Nukan ve Cenk Tosun atarken, Adana Demir'in tek golü Özgürcan Özcan'dan geldi.

Adana Demirspor 1-4 Beşiktaş

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 4. haftasında Beşiktaş, erteleme maçında 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.

Gol erken geldi


Maça Kara Kartal etkili başladı. Dakikalar 7'yi gösterdiğinde sol kanattan Uğur Boral ceza sahası içerisine ortasını gönderdi. Ön direğe gelen Oğuzhan Özyakup kafa vuruşunu gerçekleştiremedi. Adana Demirspor kalecisi de topu alabilmek için kalesinden çıktı ancak top onu da aştı. Sert gelen top Adana Demirspor savunmasında Abdülkerim Bardakçı, topu kendi kalesine gönderdi ve Beşiktaş bu golle 1-0 öne geçti.

Cevap gecikmedi


Bu golden 3 dakika sonra, Adana Demirspor atağında, Beşiktaş ceza sahası içerisinde karambol yaşandı. Beşiktaş savunmasının hatası üzerine top Özgürcan Özcan'ın önünde kaldı. Özgürcan, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi ve Adana Demirspor, durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Demba Ba'dan şık gol

İkinci yarıda Beşiktaş, gol bulabilmek için Demba Ba ve Gökhan Töre'yi oyuna aldı. Dakikalar 70'i gösterdiğinde Gökhan Töre, ceza sahası dışında Demba Ba'ya pasını attı. Senegalli golcü kaleyi gördükten sonra sert bir şutla topu köşeye gönderdi ve Beşiktaş'ı attığı şık golle 2-1 öne geçirdi.

Atınç ilk golünü attı


Dakikalar 76'yı gösterdiğinde sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Uğur Boral, ceza sahası içerisine ortasını gönderdi. Savunmadan çıkan genç futbolcu Atınç Nukan, kafasını vurdu ve topu filelere gönderdi: 1-3. Genç savunmacı bu golle Siyah Beyazlılar'daki ilk golünü kaydetmiş oldu.

Cenk Tosun geç de olsa...


Siyah Beyazlılar, ataklarını devam ettirdi. 84. dakikada kazanılan frikikte topun başına Cenk Tosun geldi. Genç santrfor, şutunu attı ve topu filelere gönderdi: 1-4. Mücadelenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kartal, deplasmanda Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ