MENÜ

'Teklifimizi yaptık bekliyoruz'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Ozan Tufan için yaptıkları 4 milyon Euro'luk teklifin geçerli olduğunu söyleyerek, “Bursaspor'dan yanıt bekliyoruz. Onların istediği rakamlara çıkmamız mümkün değil” dedi.

'Teklifimizi yaptık bekliyoruz'

Sarı-Lacivertliler’de son dönemde en çok konuşulan konu forvet transferiydi. Ancak Ozan Tufan da halen gündemde.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Uslu, “Ozan için Bursaspor’a 4 milyon Euro (10 milyon 800 bin TL) teklif ettik. Bunun dışında başka bir girişimimiz olmadı. Daha önce de söylemiştim, şimdi bir kez daha tekrar ediyorum. Ozan için 4 milyon Euro’dan 1 kuruş yukarı çıkmayız. Teklifimiz halen geçerli. Eğer Bursaspor bu rakamı kabul ederse, kendileriyle oturup konuşuruz. Transferi sonlandırırız. Ancak onların istediği rakamlara (10 milyon Euro) çıkmamız mümkün değil” diye konuştu. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise son yaptığı açıklamada Fenerbahçe’nin teklifini 5 milyon Euro’ya yükselttiğini söylemişti. Bu arada Mahmut Uslu, Erkan Zengin konusuna da değinerek, “Erkan için 1 milyon 300 bin Euro’yu gözden çıkarmıştık. Bu teklifimiz de halen masada. Eskişehir isterse kendileriyle görüşürüz. Yeni bir teklif sunmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünya devleri peşinde

Ozan Tufan için yurt içinden Trabzonspor ile çekişirken, yurt dışından da dünya devleri genç yıldıza kanca attı. İngiliz Telegraph Gazetesi, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Atletico Madrid ve Juventus’un Ozan’ı takip ettiğini yazdı. Başarılı orta saha oyuncusunun bu sezon Bursaspor’da ciddi bir gelişim gösterdiğini yazan İngilizler, 19 yaşındaki yıldızın milli takımda da forma şansı bulduğunun altını çizdi. Ancak Ozan Tufan için Fenerbahçe ve Trabzonspor’un dışında şu ana kadar Bursaspor’a resmi teklif yapan başka bir takımın olmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ