MENÜ

Serdar Aziz'de flaş gelişme

Chedjou, Afrika Kupası'nda, Semih ve Koray ise sakat. Acil stoper lazım olunca, Galatasaray 'bekle ve gör' taktiğini bırakıp, Serdar'ın menaceriyle masaya oturdu.

Serdar Aziz'de flaş gelişme

Cim Bom’da stoper seferberliği... Chedjou’nun Afrika Kupası’na gitmesi, Semih ve Koray’ın da hazırlık maçlarında sakatlanması sebebiyle elinde stoper kalmayan Sarı- Kırmızılılar, acil transfer için kolları sıvadı. Bir süredir gündemde olan Serdar Aziz konusunda bonservisi düşürmek adına ‘bekle ve gör’ taktiğine geçen yönetim, bu stratejiyi değiştirerek harekete geçti. Galatasaraylı idarecilerin Serdar Aziz’in menaceriyle bir araya gelerek bu transferi bitirmeye çalıştığı öğrenildi. Bursaspor’un da ikna edilebilmesi için Serdar’ın yeşil ışık yakmasıyla Yeşil-Beyazlı kulübün kapısı çalınacak. Ancak Bursa cephesi, acil stopere ihtiyaç duyan Galatasaray karşısında kozu ele geçirdiği için, bonserviste indirime gitmeyi düşünmüyor.

Serdar Taşçı'ya nabız yoklaması


Her ne kadar Serdar Taşçı’nın menacerinden Galatasaray’a transferi konusunda yalanlama mesajları gelse de, Sarı-Kırmızılılar’ın bu transferden vazgeçmeye niyeti yok. Önceliği Serdar Aziz’e veren Galatasaray, her ihtimale karşı Serdar Taşçı için de nabız yokluyor. Kulübü Lokomotif Moskova’nın kiralama formülüne sıcak bakması durumunda, bu transferin gerçekleşmesine de kesin gözüyle bakılıyor.


Lucescu'dan Juventus'a tavsiye: Sneijder'i bırakın...

Haberin Devamı
YORUM YAZ