MENÜ

Diyarbakır İstanbul'a puan için geliyor

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda 22 Ocak'ta Galatasaray'la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da futbol şube sorumlusu Mehmet Arslan, güçlü rakipleri karşısında puan almaya çalışacaklarını dile getirdi. Arslan ayrıca İstanbul'da yaşayan tüm Diyarbakırlılar'ı ve Güneydoğulular'ı Türk Telekom Arena'ya davet etti.

Diyarbakır İstanbul'a puan için geliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 22 Ocak’ta Türk Telekom Arena'da zor bir maça çıkacaklarını belirten futbol şube sorumlusu Mehmet Arslan, grupta 1 puanlarının bulunduğuna dikkat çekti. Kupada 3 maçı geride bıraktıklarına vurgu yapan Güneydoğu temsilcisinin idarecisi, İstanbul’da oynayacakları Galatasaray maçından ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. İlk maçta Galatasaray karşısında kötü bir yenilgi aldıklarını ifade eden Arslan, "İyi oynadığımız maçta basit hatalar yaptık ve üst üste goller yedik. Sahadan farklı bir yenilgi ile ayrıldık. Hem bu yenilgiyi telafi etmek hem de ligin ikinci yarısına yaptığımız güzel başlangıcı sürdürmek istiyoruz. Galatasaray ile yapacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçından puan almak istiyoruz" dedi.

Yolculuk yarın

Galatasaray maçında İstanbul’da yaşayan tüm Diyarbakırlılar'ı ve Güneydoğulular'ı yanlarında görmek istediklerini açıklayn Arslan, "İstanbul’da yaşayan çok sayıda hemşehrimiz var. Onları Galatasaray maçında yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği hem bizi mutlu edecektir hem de mücadelemize katkı sunacaktır" diye konuştu. Arslan, Galatasaray ile yapacakları maç için yarın İstanbul’la gideceklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ