MENÜ

Daniel Opare İstanbul'da

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Ganalı futbolcu Daniel Opare İstanbul'a geldi. 24 yaşındaki oyuncunun yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Daniel Opare İstanbul'da



Spor Toto Süper Lig
'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, anlaşmaya vardığı Ganalı sağ bek Daniel Opare'yi İstanbul'a getirdi. Genç oyuncu, Atatürk Havalimanı’ndan kendisini bekleyen araçla ayrılarak, kalacağı otele gitti.

Siyah-Beyazlı kulübün, Portekiz'in dev ekibi Porto'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladığı 24 yaşındaki defans oyuncusunun yarın sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirileceği ifade edildi. Bir sorun çıkmaması halinde kendisini Kara Kartal'a bağlayan resmi imzayı atacak olan Opare, yarın öğleden sonra Antalya kampına katılacak.

Mete Vardar: Umarım kadromuzun daimi üyesi olur


Beşiktaş Kulübü A Takımdan Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyah-Beyazlı takımın kamp yaptığı Antalya'da basın mensuplarına demeç veren Vardar, "Opare genç bir futbolcu. Umarım iyi bir performans ortaya koyar ve kadromuzun daimi bir üyesi olur. Daha önceki tecrübelerimizden dolayı artık transfer yaparken ince eleyip sık dokuyoruz. Bize birçok isim geliyor. Sonra kulübümüzün gözlemci ekibine yönlendiriyoruz, ardından da teknik direktörümüz Slaven Bilic'e gidiyor. Hocamız da bu transfere onay verdi" ifadelerini kullandı.




Beşiktaş sağ bekine kavuştu

Haberin Devamı
YORUM YAZ