MENÜ

Bursaspor Yasin Pehlivan'la yolları ayırdı

Bursaspor, resmi internet sitesinden Yasin Pehlivan ile yolları ayırdığını duyurdu.

Bursaspor Yasin Pehlivan'la yolları ayırdı

Yeşil Beyazlılar, bir futbolcusuyla yollarını ayırdı. Bursaspor, Temmuz 2013'te Gaziantepspor'dan bedelsiz olarak aldığı ve burada geçirdiği 1,5 senede 4 kupa olmak üzere 15 lig maçına çıkan Yasin Pehlivan'la karşılıklı olarak anlaşıp sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
Takımımızda forma giyen profesyonel futbolcu Yasin Pehlivan ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Yasin Pehlivan'a bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

Bursaspor Kulübü

Yasin Pehlivan kimdir?
2006 yılında Rapid Wien U19 ekibi ile Manchester United, Chelsea FC, Bayern Münih ve Porto gibi takımların bulunduğu Northern Ireland Milk Cup’da finale kadar yükselmiş fakat finalde Spartak Moskova’ya mağlup olmuşlardı. Bu turnuvada futboluyla göz dolduran Yasin Pehlivan, İrlandalı bir golcü ile gol krallığını paylaşmış ve birçok Avrupa kulübünün transfer listesine girmeyi başarmıştı. Rapid Wien'de 36 maça çıkıp ligde 2 gol atan Yasin, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımların listesine girmesine rağmen 27 Mayıs 2011'de Gaziantepspor'a transfer olmuştu. İlk defa 24.09.2011 tarihinde Mersin deplasmanında Gazianyepspor forması giyen Yasin, ilk golünü ise 4 Mart 2012'de oynanan ve 5-0 biten İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında atmıştı. 20 Haziran 2012 tarihine kadar Gaziantepspor takımında forma giyen Yasin Pehlivan 21 Haziran 2013 tarihinden itibaren Bursaspor takımı ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ