MENÜ

Aydoğdu: "Beşiktaş'tan puan alıp gruptan çıkmak istiyoruz"

ptT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Başkanı Selahattin Aydoğdu, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Beşiktaş maçından puan alarak gruptan çıkmak istediklerini söyledi.

Aydoğdu: "Beşiktaş'tan puan alıp gruptan çıkmak istiyoruz"

Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleriyle bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 4. maçında yarın Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ı ağırlayacaklarını anımsattı. Zorlu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Aydoğdu, "Beşiktaş’tan puan alıp gruptan çıkmak istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nı önemsiyoruz" dedi. Aydoğdu, Beşiktaş’ı Adana’da en iyi şekilde ağırlayacaklarını aktararak misafir takıma 3 bin kişilik yer vereceklerini ifade etti.

Transfer süreci

Ligi de önemsediklerini bildiren Aydoğdu, şu an transfer sürecinin devam ettiğini iki futbolcuyu kadroya dahil ettiklerini iki sporcu daha alacaklarını söyledi. Galatasaray’dan Umut Gündoğan ile birtakım problemlerin olduğunu bunu çözmeye çalıştıklarını anlatan Aydoğdu, "Kulüple anlaştık ancak kendisiyle ilgili birtakım sorunlar var. Umut’u almak kolay değildi. Biz alınca herkes şaşırdı. Rakiplerimiz devreye girdi Özellikle Antalyaspor devreye girmeye çalıştı ama başaramadılar. İnşallah en kısa sürede Umut’u takımımıza kazandıracağız" diye konuştu.

Şu an takımın ve şehrin şampiyonluk havasına girdiğini bunun devam etmesi gerektiğini vurgulayan Aydoğdu, "Yarıştan kesinlikle kopmayacağız. Devre arasında transfer çok zor. Hata yapmamak için çok dikkat ediyoruz. Jacop Mulenga gitti ondan daha iyisini almamız lazım. Ne gerekiyorsa onu yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Adana Demirspor Muhasip Üyesi Zübeyt Şendur ise takımın ekonomik durumu hakkında bilgi verdi. Yılbaşında takıma 18-20 milyon lira arasında tahmini bütçe yaptıklarını, bugüne kadar yaklaşık 10 milyon lira harcadıklarını, bunun 7 milyonunu futbolcu ve teknik heyete dağıttıklarını söyledi.

Şendur, göreve geldiklerinde takımın 23 milyon liraya yakın borcu bulunduğunu hatırlatarak bu rakamın 16,5 milyon liraya kadar düştüğünü ifade etti.
Toplantıya Başkan Vekili Ümit Onatça, Asbaşkan Muzaffer Emin Yumuşak, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan da katıldı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ