MENÜ

Altınordu - Fenerbahçe

Türkiye Kupası'nda bu akşam Fenerbahçe, deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak.

Altınordu - Fenerbahçe

Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısını Türkiye Kupası maçıyla açıyor. Sarı-Lacivertliler, 30 Aralık’ta kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen Altınordu mücadelesi için bugün sahaya çıkacak. Kupadaki ilk 3 maçında 4 puan toplayabilen Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın bu kez as oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Kartal, bu mücadeleye Kasımpaşa maçının provası gözüyle bakıyor. Altınordu ise İstanbul’da elinden kaçırdığı rakibini İzmir’de mağlup etmek istiyor. Ancak teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ligi düşünerek bazı oyuncularını bu maçta yedek bırakabilir.

Biletlere ilgi büyük

Altınordu Yönetimi, Fenerbahçe maçının biletlerini 5 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunmuştu. Futbolseverlerin biletlere yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Ayrıca geçen hafta satışa çıkan biletlerin dışında, 30 Aralık’taki maç için bilet alan futbolseverler de bu maça girebilecek. Karşılaşmada 40 bin taraftarın olması bekleniyor.

Günü birlik İzmir!

Fenerbahçe, bugün öğle saatlerinde özel bir uçakla Antalya’dan maçın oynanacağı İzmir’e geçecek. Sarı-Lacivertli kafile burada bir otele yerleşerek maç saatini bekleyecek. Fenerbahçe, karşılaşmanın ardından da yine özel bir uçakla İstanbul’un yolunu tutacak. Kanarya uzun bir aradan sonra ilk kez bir deplasmana günü birlik gitmiş olacak.

STAT: İzmir Atatürk
SAAT: 20.30
HAKEM: Koray Gençerler
YAYIN: ATV

ALTINORDU: Tolgahan, Kerim, Yusuf, Çağrı, Gökhan, Berkay, Arif, Cengiz, Mertan, Erdoğan, Taha - T.D.: Hüseyin Eroğlu

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Selçuk, Meireles, Diego, M.Topuz, Alper, Emenike - T.D.: İsmail Kartal

Haberin Devamı
YORUM YAZ