MENÜ

Lawal gitmiyor Muarem geliyor

Erkan Zengin'den sonra Lawal'ın da devlerle anılmaya başlaması Eskişehir'i harekete geçirdi. Nijeryalı için Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul edilmedi, Lawal'a yeni mukavele önerildi.

Lawal gitmiyor Muarem geliyor

Eskişehir’de hareketli saatler... Erkan Zengin krizinde hâlâ adım atamayan Kırmızı-Siyahlılar’ın performansıyla yıldızlaşan bir diğer ismi Raheem Lawal da devlerin listesine girdi. Önceki gün Afrika’nın önde gelen futbol sitelerinden birinde çıkan Beşiktaş haberlerinin gerçek olduğu öğrenildi. FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre Nijeryalı orta saha oyuncusu için Beşiktaş, Es-Es’in kapısını 3 milyon TL’lik bir teklifle çaldı. Ancak yönetim öneriyi kesin bir tavırla geri çevirdi. Lawal, Eskişehirspor’dan yıllık 600 bin Euro kazanıyor. Kırmızı-Siyahlı idareciler 24 yaşındaki futbolcunun kafasının karışmaması için yeni sözleşme önerip, ücretinde yaklaşık 2 katı zam yapacak.

Pürüzler giderildi

Eskişehirspor’da transfer çalışmaları da son sürat sürüyor. Erkan Zengin’in yerine düşünülen ve bir süredir görüşmeleri süren Karabağ takımından Muarem Muarem konusunda mutlu sona ulaşıldı. Bu sezon 24 resmi maçta 7 gol atan oyuncuyla zaten anlaşma sağlanmıştı. Kulübüyle pürüzler vardı. Yönetim, sorunları aştı. Muarem’in yarın bir aksilik olmazsa imzaya geleceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ