MENÜ

Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "1-2 gün içinde bir sağ bek transferini müjdeleyeceğiz" dedi.

Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, sağ bek transferini 1-2 gün içinde açıklayacaklarını vurgulayarak, "Camiamıza müjdeyi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Swiss Otel
’de düzenlenen "61. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri" töreni öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Metin Albayrak, transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, "Ara transferde şu ana kadar Milosevic’i aramıza katmıştık. 1-2 gün içinde bir sağ bek transferini de müjdeleyeceğiz" diye konuştu. Futbol takımının ligin ikinci yarısı için çalışmalarını Antalya’da sürdürdüğünü de dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:

"Ligin ilk yarısını lider bitirmek istiyorduk. Ancak derbi maçı kaybedince ligin ilk yarısını liderin bir puan arkasında ikinci sırada bitirdik. Tabii ki, önemli olan bu işin sonunda lider olarak bitirmek. Biz de bu anlamda devre arasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antalya’daki kampımız çok keyifli, arzulu ve istekli geçiyor. Futbolcu arkadaşlarımız da teknik ekibimiz de çok mutlu. Sakatlıksız bir kamp geçiriyoruz."

Metin Albayrak, Uluslararası Royal Kupası’nda Beşiktaş’ın kupayı kazandığını da hatırlatarak, "Özel bir turnuva olmasına rağmen kazanmak ve kupa kaldırmak her zaman çok keyifli ve mutluluk vericidir. Hedefimiz bunu sezon sonunda da yaşamak. İnşallah sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ