MENÜ

Erkan Zengin FIFA'ya gidiyor

Transferi için Fenerbahçe ile Trabzonspor'u birbirine düşüren Erkan Zengin, Eskişehirspor'u FIFA'ya şikayet edecek.

Erkan Zengin FIFA'ya gidiyor

Erkan Zengin sonunda gemileri yaktı... Eskişehirspor ile yollarını koparıp Fenerbahçe’ye gelmek isteyen yıldız futbolcu, transferinin çıkmaza girmesi nedeniyle hukuksal haklarını korumak amacıyla son çare olarak FIFA’ya gitme kararı aldı.

Sarı-Lacivertli kulübe transferinin gerçekleşmemesi durumunda Türkiye’ye dönmeyi kesinlikle düşünmeyen Erkan Zengin, bu önemli hamlesinde iki ana madde üzerinden savunmasını yapacak:

1- Eskişehirspor Kulübü ödemelerimi zamanında yapmadı. Bu konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı girişimler bende mevcut.

2- Beni bir köle gibi istemediğim kulübe satmaya kalktılar. Ödemeleri yapmadıkları halde benim üzerimden bir de para kazanmaya çalışıyorlar. Futbol oynamamı engelliyorlar.

İSVEÇ’TE BİR TAKIMA GİDİYOR


Transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan Erkan zengin, FIFA’ya yapacağı bu savunmasında gazetelerde çıkan haberleri de küpürleriyle birlikte kullanacak. Bu arada boşta kalmak istemeyen yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye transferinin gerçekleşmemesi halinde İsveç’te bir takım ile anlaşacak ve 2-3 hafta içerisinde hukukçularıyla birlikte konunun çözüme kavuşturulmasını bekleyecek.

(Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ