MENÜ

Orduspor'da Yasin de gitti

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, forvet oyuncusu Yasin Ozan'la yollarını ayırdı. Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, yaptığı açıklamada, Yasin Ozan'la oturup karşılıklı sözleşmesi fesh ettiklerini söyledi.

Orduspor'da Yasin de gitti

Orduspor'da ayrılıklar devam ediyor... Alacaklarını temin edemediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran ve dün serbest kalan kaleci Alişan Şeker'den sonra bugün de bir ayrılık yaşandı. Karadeniz temsilcisi, forvet hattında görev yapan Yasin Ozan'la yollarını ayırdı. Konuyla ilgili bir açıklam yapn Mor-Beyazlı kulübün idari menajeri Selim Şener, 24 yaşındaki golcünnün sözleşmesini karşılıklı feshettiklerini açıkladı. Yasin'in Antalya kampından ayrıldığını dile getiren Şener, Orduspor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziya ve Ulaş için son 3 gün

Kulüpten alacaklı olan futbolcular arasında forvet oyuncuları Ziya Alkurt ile orta saha oyuncuları Ulaş Yalçın’ın federasyona başvuran oyuncular arasında olduğunu kaydeden Şener, "Bu iki futbolcumuzun serbest kalmasıda an meselesi. 3 gün içerisinde bu oyunculara para ödenmezse serbest kalacaklar" dedi. ener, takımda Ufukhan Bayraktar’ı çok tutmaya çalıştıklarını, ancak bunda başarılı olamadıkları için üzgün olduklarını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ