MENÜ

Erkan Zengin'e baba tavsiyesi

Transferi yılan hikayesine dönen Erkan Zengin konusunda babasının devreye girdiği ve “Artık kimseye konuşma. Bir an önce işlerini hallet, Türkiye'ye dön ve bu işi bitirelim” dediği, bunun üzerine de İsveçli futbolcunun dünya ile iletişimi kestiği öğrenildi

Erkan Zengin'e baba tavsiyesi

Trabzonspor’a transferi yılan hikayesine dönen Erkan Zengin, İsveç’te suskunluğa büründü. Kapılarını dış dünyaya kapatan ve ailesi hariç kimsenin telefonlarına dahi çıkmayan deneyimli futbolcunun bu kararı babası ile görüştükten sonra aldığı öğrenildi. Babasının deneyimli futbolcuya, “Artık kimseye konuşma. Türkiye’de her söylediğin bir tarafa çekiliyor. O yüzden bir an önce işlerini yoluna koy ve Türkiye’ye dön. Bu iş artık daha fazla uzamasın ve bir şekilde çözelim” dediği öğrenildi.

Bir açıklama da Es Es’ten

Bu arada bir flaş açıklama da Eskişehirspor’dan geldi... Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Erkan Zengin’in Eskişehirspor’a karşı sorumluklarının olduğunu, bunları yapmaması halinde yaptırım uygulayabileceklerini söyledi ve şunları ekledi: “Yapılan bazı açıklamaların Erkan tarafından değil, menacerleri tarafından yapıldığını düşünüyoruz. Biz Erkan Zengin için Trabzonspor ile 2 milyon 250 bin Euro’ya anlaştığımızı söylemiştik. Bizim amacımız bu konuyu tatlıya bağlamak. Ben Erkan’ın da Trabzonspor’da oynayacağını ve kısa sürede bu işin tatlıya bağlanacağını düşünüyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ