MENÜ

Adanaspor ile "İyi Niyet Protokolü" yarın imzalanacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 1 Ocak 2015'te açıkladığı "bir şehir takımına yatırım yapacağız" sözünün ardından, siyah-beyazlı kulüp Adanaspor ile yarın "iyi niyet anlaşması" imzalayacak.

Adanaspor ile "İyi Niyet Protokolü" yarın imzalanacak

Siyah-beyazlılar Önder Özen'in Sportif Direktör olduğu dönemde yapmak istediği ancak çeşitli sebeplerden dolayı bir türlü hayata geçiremediği "pilot takım" uygulamasını değişik bir yaklaşım ve bakış açısı ile bu kez uygulamaya koyacak.

Adanaspor ile Beşiktaş arasında yarın imzalanacak olan 'iyi niyet anlaşması' hem Adanaspor'un başarısı hem de Beşiktaş'ın futbolcu kazanması açısından büyük önem taşıyor. Yabancı sınırlamasının Süper Lig'de 14, PTT 1'inci Lig'de 10 olarak belirlendiği önümüzdeki sezon için Beşiktaş ve Adanaspor bir anlamda ortak çalışma içine girecekler.

GÖKHAN KESKİN ADANA'DA BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ KULAĞI OLACAK


Geçtiğimiz hafta Adanaspor'a Sportif Direktör olarak atanan Beşiktaş'ın 90'lı yıllardaki oyuncularından Gökhan Keskin, Adana'da görev yapacağı süre içinde tam yetki ile iki takım arasındaki bütün işleyişten sorumlu olacak.

Keskin, Beşiktaş ve Adanaspor arasında imzalanacak protokol çerçevesinde yapılacak transferler, futbolcuların Adana'daki performansı, yaşamı, gelişimi, sosyal hayatı gibi bir çok konudan sorumlu olacak ve Adanaspor'un başarısını daha yukarılara çekmek gibi bir misyonu da üstelenecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ