MENÜ

Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı'dan ortak girişim

Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı'nın Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Tavşanlı Linyitspor'a sponsor olacağı iddia edildi.

Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı'dan ortak girişim

Özel hayatlarında çok iyi dost olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yayın yapan Tavşanlı Haber Gazetesi'nde bugün yer alan habere göre Yıldırım-Ilıcalı ikilisi, Spor Toto 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'a sponsor olacak.

'Linyitspor'a Acun desteği' başlığıyla verilen haberde 'Meteorlar' lakaplı Tavşanlı Linyitspor yöneticileri ile Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında yapılan görüşmeler hakkında bilgi verildi. Haber şöyle:

"Meteorlara ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sponsor oluyor. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un kaderini değiştirecek gelişmelerde ilk toplantının olumlu geçtiği, detayların konuşulacağı son toplantısının ise bugün yapılacağı bildirildi.

TKİ'nin tek şartının kulüp isminin değişmemesi ve Tavşanlı Ada Stadı'nın başka yerde maçlarını oynaması olduğu, buna da iş adamlarının itiraz etmedikleri, hatta Göbel'de Spor Kompleksi ve otel yaparak spor turizmine katkı sağlamak istedikleri öğrenildi.

Linyitspor'un uzun vadede hedefinin Süper Lig olacağını kaydeden yetkililer hem Linyitspor hem de turizm alanı Göbel için milat olacağını ifade etti."

62 YILLIK KULÜP

1943 yılında kurulan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un renkleri kırmızı siyah.

Bir dönem PTT 1. Lig'e kadar yükselen Linyitspor, bu sezon parlak bir grafik çizemiyor. Kırmızı siyahlı takım 18 maçta topladığı 14 puanla Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son sırada yer alıyor.

YILDIRIM YARIN KÜTAHYA'YA GİDİYOR
Bu arada Aziz Yıldırım "Hedef 1 Milyon Üye" etkinlikleri kapsamında yarın Kütahya'ya gidecek.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ