MENÜ

Avustralya Açık'ta seribaşı raketler belli oldu

Teniste sezonun ilk Grand Slam'i olan Avustralya Açık'ta seribaşı raketler belli oldu. 19 Ocak'ta başlayacak organizasyonda tek erkeklerde Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Serena Williams 1 numara olarak turnuvada boy gösterecek.

Avustralya Açık'ta seribaşı raketler belli oldu

Tenisin 4 büyük organizasyonu arasında yer alan Avustralya Açık'ta heyecanın başlamasına kısa bir süre kala seribaşı raketler belli oldu. Tek erkeklerde geçtiğimiz yıl çeyrek finalden öteye gidemeyen dünya 1 numarası Novak Djokovic, 1 numaralı seribaşı olarak turnuvada boy gösterecek. İsviçreli Roger Federer'in 2, eski dünya 1 numarası Rafael Nadal'ın 3 numara olarak mücadele edeceği turnuvada son şampiyon Stanislas Wawrinka 4 numara olacak.

Tek kadınlarda ise dünya bir numarası Serena Williams, Melbourne'de düzenlenecek turnuvada 1 numaralı seribaşı olarak yer alacak. Geçtiğimiz yılın şampiyonu Li Na'nın tenisi bırakma kararı almasının ardından aktif tenisçiler arasında Avustralya Açık'ı son kazanan isim olan Victoria Azarenka ise ilk 10 arasında yer almıyor.


Tek Erkekler

1. Novak Djokovic
2. Roger Federer
3. Rafael Nadal
4. Stanislas Wawrinka
5. Kei Nishikori
6. Andy Murray
7. Tomas Berdych
8. Milos Raonic
9. David Ferrer
10. Grigor Dimitrov

Tek Kadınlar

1.Serena Williams
2. Maria Sharapova
3. Simona Halep
4. Petra Kvitova
5. Ana Ivanovic
6. Agnieszka Radwanska
7. Eugenie Bouchard
8. Caroline Wozniacki
9. Angelique Kerber
10. Ekaterina Makarova

Haberin Devamı
YORUM YAZ