MENÜ

Arsenal'den İlkay Gündoğan hamlesi

Ada devi Arsenal, Borussia Dortmund'un yıldızı İlkay Gündoğan için resmi temaslara başladı. İngilizler, Türk asıllı yıldızın bonservisi için Sarı-Siyahlı kulübe 15.6 milyon Pound önerdi.

Arsenal'den İlkay Gündoğan hamlesi

İngiltere Premier Lig'in güçlü takımı Arsenal, futbol yaşantısını Borussia Dortmund'da sürdüren İlkay Gündoğan için harekete geçti.

Ara transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı planlayan Londra temsilcisi, Türk asıllı Alman futbolcuyu renklerine bağlamak için resmi temaslara başladı. Ada medyasında yer alan haberlere göre, Fransız teknik patron Arsene Wenger'in ısrarla istediği 24 yaşındaki yıldızın bonservisi için kesenin ağzını açan Topçular, Sarı-Siyahlı Alman kulübüne 15.6 milyon Pound'luk teklifte bulundu. Bundesliga'da zor günler geçiren Dortmund'un bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu.

Uzun süreli sakatlığının ardından formasına kavuşan İlkay Gündoğan, bu sezon 8'i lig, 4'ü de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 12 resmi karşılaşmada boy gösterdi ve 1 gol-2 asistlik performans ortaya koydu.
Borussia Dortmund 2. lig lisansı için başvuruda bulunacak!

Haberin Devamı
YORUM YAZ