MENÜ

Bir başka Karabük!

Anadolu takımlarının kamplarını adım adım takip eden FANATİK'in dünkü durağı Karabük idmanıydı. Kırmızı-Mavililer'in hocası çalışmaları değerlendirirken, “İkinci yarı işimiz kolay değil, gereken takviyeleri yapacağız, başka bir takım gibi döneceğiz” dedi.

Bir başka Karabük!

Karabükspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. FANATİK ekibi, Kırmızı-Mavililer’in yoğun geçen çalışmalarını yerinde izledi. Haber müdürümüz Zafer Büyükavcı ve yazarımız Tunç Kayacı’ya değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, taraftarın merakla beklediği sorulara da yanıt verdi. İşte Kafkas’ın açıklamaları:

‘Eksik olmasın yeter’

“Benim takımım sahaya eksiksiz çıksın hiçbir şeye ihtiyacım olmaz. Çünkü iyi bir kadro, iyi bir arkadaşlık var ve takım ruhu olan bir ekibiz. İki oyuncumuz Afrika Kupası’nda. Biri Traore, biri de yeni oyuncumuz Alves Miranda. Turgay Bahadır, Aykut Akgün ve Onur Cenik ile yollarımızı ayırdık. Bazı oyuncularımızın geri dönüşleri olmuyor. En azından kendilerini bilemiyorlar ve bizim için de sıkıntı oluyor. Öte yandan Furkan ve Fatih Candan transferlerimiz takımın ihtiyacı olan bölgelere yapıldı. Şimdi bir hücum, yani gol bölgesine arayışımız var. İkinci yarıya Erciyes ve Fenerbahçe maçlarıyla başlayacağız, işimiz kolay değil.”

‘Vakti gelen bırakmalı’

Kafkas, gündemle ilgili ise şunları söyledi: “Benim gördüğüm; biz tartışmayı bilmiyoruz. Bizde tartışma demek, birilerine sallamak, kavga etmek demek. Oysa fikir çatışmasından doğruları bulmamız lazım. Gelecekten umutlu değilim. Bizler futbolcu olarak geldik, o dönem sona erdi. Şimdi teknik adamlık yapıyoruz. 5-10 sene sonra o da bitecek. Yani her şeyin bir başlangıcı ve sonu var. Zamanı gelince bırakmak lazım, birilerinin önünü açmak lazım. Buralar hesaplaşma ve sataşma yerleri olmamalı. Duruş ve davranışlarla da buna mahal vermemeliyiz.”

RÖPORTAJ: ZAFER BÜYÜKAVCI - TUNÇ KAYACI - FOTOĞRAF: GÖKAY AKIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ