MENÜ

Kurtar'dan 1.5 yıllık imza

Adanaspor'da teknik direktör Güvenç Kurtar, beklenen resmi sözleşmeyi imzaladı. Basın sözcüsü Bülent Uzel, deneyimli teknik adamla 1.5 yıllık sözleşme yaptıklarını açıkladı.

Kurtar'dan 1.5 yıllık imza

PTT 1.Lig'de mücadele eden Adanaspor'da teknik direktör sorunu çözüldü. 4 sezondur çalıştıkları Levent Eriş'le yollarını ayıran Toros Kaplanı, daha önce her konuda anlaştığı Güvenç Kurtar'la resmi sözleşme imzaladı. Ekibiyle birlikte Adana'ya gelen deneyimli teknik adamın kendisini 1.5 yılığına Turuncu-Beyazlı yapan imzayı attığı bildirildi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan basın sözcüsü Bülent Uzel, Eriş’in önemli başarılara imza attığını belirterek, Eriş’e bundan sonraki futbol yaşamında başarı diledi. 1,5 yıllık sözleşme imzaladıkları Kurtar’ın da takımla birlikte ilk antrenmanını gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

Kurtar: Çok çalışacağız

Başarı için çok çalışmaları gerektiğini ve vakit geçirmeden ikinci yarı hazırlıklarına başladıklarını belirten Kurtar ise şunları söyledi: "Adanaspor gibi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Önümüzde zor ve kazanmamız gereken maçlar var. Kampta iyi çalışarak oynayacağımız hazırlık müsabakalarıyla lige hazır duruma gelmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde rekabetin üst seviyede olduğu bir takım yaratmaya çalışacağız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ