MENÜ

Hikmet Karaman, yine Fatih Terim'e yüklendi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, uluslararası antrenör seminerinde konuşan Fatih Terim'i eleştirdi.

Hikmet Karaman, yine Fatih Terim'e yüklendi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, uluslararası antrenör seminerinde konuşan Fatih Terim'i eleştirdi: "Ben hiçbir seminerde bu kadar uzun konuşulduğunu görmedim"

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Best FM ’de ' Konuşan Türkiye' programında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı geçtiğimiz günlerde Fatih Terim’in Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri’nde yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

'Birbirimizle tartışmalıyız'

Fatih Terim’in açıklamalarını üzerine alınmadığını, eğer birileri birilerini kastediyorsa bu kişinin adının da verilmesi gerektiğini söyleyen Karaman isminin geçmesi durumunda cevabını vereceğini açıkladı. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, ”Kulüplerimiz bu kadar borç içindeyse, Milli takımların tüm kategorileri bu kadar başarısız bir seviyedeyse bizler bundan sorumluyuz. Tüm bu sorunların çözülmesi adına ben dahil olmak üzere Türk futbolundaki kişilerin kişisel hiçbir problemi işin içine katmadan, futbolu geliştirmek adına birbirimizle tartışmalıyız." şeklinde konuştu.

'Hiçbir seminerde bu kadar uzun konuşma olmaz'

Yurtdışındaki bir çok üst düzey seminere katıldığını ve seminerlerin nasıl olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, ”Ben hiçbir seminerde bu kadar uzun konuşulduğunu görmedim. Orada o kadar uzun süre kalmamın bana bir şey getireceğine inanmadığım için erkenden çekip gittim." şeklinde konuştu.

'Galatasaray'dan teklif almadım'


Hikmet Karaman, Galatasaray’dan teklif alıp almadığı sorusuna ise, “Galatasaray’dan bana bir teklif gelmedi, bu konuyu uzatmaya gerek yok.” cevabını verdi.

'Ligde kalmak istiyorsak transfer yapacağız'

Çaykur Rizespor’un hedefinin ligde kalmak olduğunu söyleyen Hikmet Karaman 4 oyuncularının Asya ve Afrika Kupalarına gittiğini ve lige onlar olmadan başlayacaklarından dolayı transfer yapmaları gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ