MENÜ

Çaykur Rizespor büyük oynuyor

Obraniak'ı bitiren Çaykur Rizespor, gözünü yerli transferine çevirdi. Yeşil-Mavililer, Yekta ve Mustafa Yumlu'yu kadrosuna katmak üzere. Yönetim, Hikmet Karaman'ın çok istediği iki oyuncu için şartları zorluyor. Oyuncular tamam, sıra kulüplerde.

Çaykur Rizespor büyük oynuyor

Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Lualua, Sercan Kaya ve Oğuzhan Berber’le yolları ayırma kararı alan Karadeniz ekibi, yerlerini kaliteli isimlerle doldurmak istiyor. Hikmet Karaman’ın raporu doğrultusunda 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Ludovic Obraniak’ı kadrosuna katan Çaykur Rizespor’un şimdiki hedefi ise kaliteli yerliler. Trabzonspor’un gözden çıkardığı stoper Mustafa Yumlu’yu, Karaman çok istiyor. Yönetim de şartları zorluyor. Transferin önündeki tek engel Trabzon’un, Yumlu’yu takasta kullanmak istiyor olması. Ancak halen somut bir adım atılamaması oyuncuyu da kızdırmış durumda. Mustafa’nın da Rize’ye gelmek istediği ve yönetimle görüşüp izin isteyeceği belirtiliyor. Yekta Kurtuluş konusu ise bitmek üzere. Rize cephesi, Yekta’yı ikna etti. Galatasaray’la görüşmeler sürüyor. Birkaç güne kadar olumlu sonuç alınması bekleniyor.

Karaman rüzgârı

Bu arada sezonun ikinci yarısına Antalya kampında hazırlanan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman, takıma deyim yerindeyse nefes bile aldırmıyor. Yoğun tempoda çalışan Karadeniz ekibinde tecrübeli çalıştırıcı, sürekli oyuncularıyla konuşuyor, mini toplantılar yaparak oynatmak istediği futbol anlayışını takımına empoze etmeye çalılşıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ