MENÜ

Serhat Belli: Hedef 2016 Rio Olimpiyatları

Türkiye Yelken Federasyonu, 2014 yılında başarı kazanan sporculara, Milli Olimpiyat Komitesi - Olimpiyat Evinde 10 Ocak 2014 tarihinde ödüllerini verdi.

Serhat Belli: Hedef 2016 Rio Olimpiyatları

2014 yılında Hollanda'da yapılan Dutch Sınıfı yarışında Turguf Reis Yelken Spor Kulübü sporcusu 14 yaşındaki Yiğit Yalçın Çitak 469 spor arasında birinci olarak Türkiye ye altın madalya getirmişti. Gecede, Zonguldak Ereğli Yelken Spor Kulübü ve Zonguldak Tozlu Yelken Kulübüne, Halit Narin özel ödülü verildi. Halit Narin kendi adına verilen ödülü Zonguldaklı yöneticilere verdi.

Yelken Federasyonu’nun 2014 yılı içinde 43 uluslararası organizasyonda, 64 farklı kategoride, 112 Milli Sporcu ve 10 Milli Takım Antrenörü ile ülkemizi temsil etmiştir. Yelken sporuna destek veren Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı ve Spor Genel Müdürlüğü temsilcileri, sponsorlar, yelken kulüplerini temsil eden yöneticiler, yelken il temsilcileri, sporcular ve yakınları ve Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri bu anlamlı gecede bir araya geldiler.



“Optimist Takım Yarışı Avrupa Şampiyonası’nda ülkemize ilk defa şampiyonluk getiren “Optimist Milli Takımımız “ ödül alanlar arasında yer aldı. Kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olan sporculara, ülkemize uluslararası başarı getiren milli takımlarımıza ve yelken sporuna desteğini esirgemeyen yerel idareler ile sponsorlara ödüllerinin dağıtıldığı muhteşem bir gece yaşandı. Türkiye Yelken Federasyonunun geleneksel olarak organize ettiği ödül gecesinde, geleceğe yönelik yepyeni heyecanlar ve mesajlar verilerek 2015 yılı için önemli adımlar atıldı.

SÜLEYMAN KARA

Haberin Devamı
YORUM YAZ