MENÜ

Denizli Belediye'den 2 bomba

Denizli Büyükşehir Belediyespor, Fethiyespor'dan Kaleci Taylan Aydoğan ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'dan stoper Bilal Kılıç'ı transfer etti.

Denizli Belediye'den 2 bomba

Spor Toto 3.Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Büyükşehir Belediyespor, ara transferde hız kesmiyor. Kırmızı-Beyazlılar, 2.Lig’den Birlik Nakliyat Düzyurtspor’un orta saha oyuncusu Çağdaş Topal’ı transfer ettikten sonra, iki futbolcuyla daha renklerine bağladı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’dan 20 yaşındaki genç stoperi Bilal Kılıç’la her konuda anlaşma sağladıklarını belirten Başkan Rüşan Uzunoğlu, 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un 31 yaşındaki tecrübeli kalecisi Taylan Aydoğan’ı da transfer ettiklerini açıkladı.

'Gücümüze güç katacaklar'

Kadrolarına dahil ettikleri her iki futbolcudan çok şey beklediklerini dile getiren Uzunoğlu, "İsabetli transfer gerçekleştirdiğimize inanıyorum. 1.5 yıllık anlaşma sağladığımız Taylan ve Bilal, Antalya’daki kampa katıldılar. Gücümüze güç katacaklarına güvenimiz tam" dedi. Öte yandan, Antalya Side’de kamp çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyespor, günde iki antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanıyor.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ