MENÜ

Beşiktaş'ta Younes Kaboul harekâtı

Beşiktaş, Tomas Sivok'u göndererek Younes Kaboul'u renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.

Beşiktaş'ta Younes Kaboul harekâtı

Siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Slaven Bilic’in, tecrübeli savunma oyuncusu ısrarı üzerine hem stoper hem de ön liberoda görev yapabilen 29 yaşındaki Fransız futbolcuyla el sıkıştı. Gözden çıkarılan Tomas Sivok ayrılırsa, Tottenham forması giyen Kaboul’un kadroya katılması bekleniyor.

Alexander Milosevic transferini bitirdikten hemen sonra hem sağ bek hem de stoper ve ön libero pozisyonlarında görev yapabilecek yabancı bir futbolcuyu kadrosuna katmak için kolları sıvayan Beşiktaş, Younes Kaboul’u yeniden gündemine aldı. Siyah-beyazlı yönetim geçen sezon da ciddi şekilde ilgilendiği 29 yaşındaki Fransız oyuncuyu renklerine bağlayarak, Tomas Sivok’u göndermenin planlarını yapıyor.

Stoperin yanı sıra ön liberoda da oynayabilen Kaboul’u devre arasında transfer etmek isteyen siyah-beyazlılar, gözden çıkarılan Sivok’un kendisine gelen teklifleri değerlendirmesini bekliyor. Beşiktaşlı yöneticiler, Sivok devre arasında takımdan ayrılırsa hemen Kaboul’la anlaşma masasına oturacak.

Tottenham’da zaman zaman yedek kalması yüzünden Beşiktaş’a gelmeyi kabul eden Kaboul’un, yönetimden haber beklediği öğrenildi. Teknik Direktör Slaven Bilic’in stoper bölgesinde mutlaka tecrübeli bir isim istemesi nedeniyle Fransız futbolcuyu kadrosuna katmaya çalışan siyah-beyazlılar, Sivok’un vereceği karara odaklandı. Çek futbolcunun ayrılmaması halinde Kaboul transferinin sezon sonuna bırakılacağı ifade edildi.

Martin Linnes ilk sırada

Bu arada sağ bek transferinde durgun günler yaşayan Kartal’da, Martin Linnes gündemdeki yerini koruyor. Milosevic’ten sonra bir başka genç yeteneği daha kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, Norveçli futbolcu ve kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

YOUNES KABOUL KİMDİR?

Yaşı: 29 (04.01.1986)
Kulübü: Tottenham
Ülkesi: Fransa
Pozisyon: Stoper-Ön libero
Boyu: 1.90 metre

KARNESİ

SEZON TAKIM MAÇ GOL
2010-15 Tottenham 117 5
2008-10 Portsmouth 50 5
2007-08 Tottenham 24 4
2004-07 Auxerre 59 2

Kaboul, Fransa Milli Takımı formasını 5 kez giydi, 1 gol attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ