MENÜ

Fernando Torres rekorları şimdiden kırıyor

Efsanesi olduğu Atletico Madrid'e geri dönen Fernando Torres, henüz tek maçta dahi forma giymedi ama rekorları şimdiden kırmaya başladı. İmza törenini 45 bin taraftarın izlediği İspanyol golcünün forması daha ilk gün 2 bin adet satıldı.

Fernando Torres rekorları şimdiden kırıyor

Fernando Torres henüz Atletico Madrid'deki 'ikinci' siftahını yapmadı, fakat şimdiden rekorları kırmaya başladı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, yıldız golcünün 19 numaralı forması satın almak için kulüp mağazasına hücum etti.

Önce seyirci, sonra forma satışı rekoru


Deneyimli forvetin tanıtımı, tarihte en fazla seyircinin takip ettiği bir İspanyol futbolcuya ait imza töreni oldu. Daha evvel hiç kimse, yeni takımının formasını ilk defa sırtına geçirdiği tanıtımda 45 bin taraftarı bir araya getirememişti. 30 yaşındaki Torres'in, Atletico'ya geri dönmesiyle forma satışları da patladı. Yalnızca Vicente Calderon Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza töreninin olduğu Pazar günü kulüp mağazası, İspanyol golcünün 19 numaralı formasından 2 bin adet civarında sattı. Bu rakam, rekor olarak kayıtlara geçti. Dükkanın 10.00'da açılıp 19.00'da kapandığı varsayıldığında saat başına ortalama 222 adet forma satın alındı. Bu sürede taraftarlar, yaklaşık 2 saati ise stadyumun içinde tanıtımı izlemek için harcadı.




Atletico Madrid-Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

Haberin Devamı
YORUM YAZ