MENÜ

Adana Demirspor 2-0 Bucaspor

Deplasmanda Samsun'u, evinde Osmanlı'yı deviren Adana Demirspor, dün de Buca'yı dize getirdi. Beykan ve Oğuzhan'ın golleriyle taraftarını güldüren Şimşekler, puanını 30'a yükseltti, Süper Lig için ciddi adaylardan biri haline geldi.

Adana Demirspor 2-0 Bucaspor

Osmanlı ve Antalya’nın berabere kaldığı, lider Kayserispor’un ise Karşıyaka’ya boyun eğdiği haftada Bucaspor’u konuk eden Adana Demirspor hanesine çok önemli bir 3 puan yazdırdı. Sezonun başlamasına çok kısa bir süre kala Ünal Karaman’ın kurduğu kaliteli ama toplama takımın oturması için zaman gerekiyordu. Nitekim, tecrübeli hocanın oyuncularına empoze etmeye çalıştığı pes etmeyen, camiayla özdeşleşen isyankâr futbol anlayışı sezonun ilk yarısının sonlarında ortaya çıktı. Tribünde açılan dev Ünal Karaman pankartı da aslında bu durumun ispatıydı. Samsun ve Osmanlı gibi ciddi rakipleri devirmeyi başaran Lacivert-Mavililer, kazanmak için büyük mücadele ortaya koyduğu maçta zorlansa da Buca’dan da 3 puanı söktü aldı. Devre arasında gereken mevkiilere takviyeler yapılırsa kuşkusuz ki Süper Lig bileti için en ciddi aday Adana Demirspor olacaktır.

Maçtan dakikalar

17’de Şaban’ın kaleye sert şutunu kaleci Çağlar iki hamlede kontrol etti. 31’de Zekeriya vuruşunu yaptı. Kaleci Serdar devleşti. 72’de Adana Demirspor’un kazandığı serbest atışı kullanan Beykan’ın kaleye sert şutunda top filelerle buluştu: 1-0. 87’de Demir’i rahatlatan gol geldi. Beykan’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Oğuzhan skoru ilan etti: 2-0.

Kırılma anı: 87. dakika

1-0 üstünlüğü yakalayan Adana Demir’in 87’de bulduğu gol maçın sonucunu belirledi. Buca’nın çabaları puana yetmedi.

Maçın adamı: Beykan


Adana Demirspor’un kilidi açmakta zorlandığı anlarda Beykan sahneye çıktı, 1 gol 1 asistle takımını zafere taşıdı.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ