MENÜ

Ozan Tufan pazarlığı

Fenerbahçe, yerli transferindeki 1 numaralı hedefi olan Ozan Tufan için yapacağı girişimleri adım adım belirledi.

Ozan Tufan pazarlığı

Fenerbahçe ile Bursaspor önümüzdeki günlerde Ozan Tufan'ın transferi için pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli ekibin, İstanbul Başakşehirspor ile oynayacağı karşılaşma sonrası ilk hamlesini yapacağı öğrenildi. Kanarya'nın, daha önce harekete geçmeyi planladığı ancak UEFA'nın Bursaspor'a verdiği 'Avrupa'dan men' cezasının ardından frene bastığı ortaya çıktı. Yeşil-Beyazlı ekibin çok acil nakit ihtiyacı oluşması ise Fenerbahçe'nin planlarını yeniden şekillendirdi. Daha önce genç yıldızın transferini nakit artı futbolcu bonservisleriyle çözmeyi planlayan Sarı-Lacivertliler, "Sadece nakit isteriz" yanıtıyla karşılaşmıştı. Ancak UEFA'nın verdiği ceza sonrası Bursa'nın pazarlık şansının azalması, Fener'in teklifini revize etmesini sağladı.

Formül maaş tasarrufu

Fenerbahçe Yönetimi, Ozan Tufan'ın transferi için formülü de bulmuş durumda. Devre arasında ayrılması muhtemel oyuncuların maaşlarından ciddi bir tasarruf sağlamayı planlayan Sarı-Lacivertli ekip, transfer bütçesinin önemli bir bölümünü buradan karşılamayı planlıyor. A Takım kadrosunda yer almayan Milos Krasiç'in garanti ücreti bile 2.3 milyon Euro. Sırp futbolcunun sözleşmesi 2016'da sona eriyor. Krasiç'e talip çıktığı takdirde bonservisi için ücret talep etmeyecek olan Fenerbahçe, tasarruf edeceği miktarı transferde kullanacak.

Menajerini değiştirmişti

Bilindiği üzere Ozan Tufan eski menajeriyle sözleşmesini uzatmamış ve menajerliğini bundan böyle babasının yapacağını iletmişti. Bu gelişme sonrası, Ozan'ın Fenerbahçe'ye transfer sürecinde yeni bir menajerle çalışacağı iddiaları ortaya atılmış, bu iddialar Ozan tarafından yalanlanmamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ