MENÜ

Orduspor'da gündem forvet transferi

Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Mutlaka forvet hattına transfer yapmamız lazım" dedi.

Orduspor'da gündem forvet transferi

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor'un teknik patronu Ziya Doğan, ara transfer döneminde yapacakları çalışmalara dair yaptığı açıklamada "Mutlaka forvet hattına transfer yapmamız lazım" şeklinde konuştu.

Doğan, kulübün Durugöl Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Orduspor’un forvet yollarında gol sıkıntısı yaşadığını belirerek, "Bu sorunu çözmemiz gerekiyor" diye konuştu. Diğer mevkilerin henüz netlik kazanmadığını da vurgulayan Doğan, bunun için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Her şeyden önce dengeli bir takım yapmak için uğraşacaklarını vurgulayan Doğan, "Bu konuda hangi mevkide eksiğimiz varsa mutlaka o mevkiye transfer gerçekleştirmemiz gerekiyor. Mutlaka forvet hattına transfer yapmamız lazım. Bunun bilinmesini isterim ama şundan emin olunmasını da isterim ki asla uçuk rakamlarla değil, bu lig ölçülerine göre mantıklı ve ekonomik olarak da bizlere uygun oyuncuları transfer edeceğiz" ifadesini kullandı.

Kulübe, alacaklarından dolayı ihtar çeken oyuncular hakkında da konuşan Ziya Doğan, "Biz hepsiyle de devam edebiliriz ya da hepsiyle de yollarımızı ayırabiliriz. Bunun kararı kolay olmayacak" diye konuştu. Doğan, gençlere önem bir veren bir teknik adam olduğunu, Orduspor’da göreve başladığı ilk günden itibaren gençlere her fırsatta şans vermeye çalıştığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ