MENÜ

Mourinho: Hakem utanç duymalı

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Southampton maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mourinho: Hakem utanç duymalı

Jose Mourinho 1-1 berabere kaldıkları Southampton maçından sonra kendilerine karşı kampanya açıldığını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti.

'Biraz sonra hakeme iyi seneler diledikten sonra Fabregas'ın düşürülmesine penaltı yerine sarı kart gösteren hakeme verdiği karar için utanması gerektiğini hatırlatacağım.

UFAK BİR PENALTI DEĞİL BİG BEN GİBİ BİR PENALTI


Her konuşmasıyla benzetmeleriyle ilgi çeken Mourinho Fabregas'ın ceza sahası içerisinde düşürülmesini 'BİG BEN' gibi penaltı olarak yorumladı.Büyük bir hataydı sonucu etkiledi. Başka ülkelerde ilk sayfaları dolduracak nitelikte bir hataydı.Tamamen skandal bir karardı.

BİZE KARŞI BİR KOMPLO OLDUĞUNU SEZİYORUM

Bu sezon Costa iki kere, Willian bir kere penaltı yerine hakemi aldatmaktan sarı kart gördü .

SADECE HAKEMLER DEĞİL
Medya, maç anlatanlar diğer takım menecerleri hepsi üzerimize geliyor. Sadece hakemlerle uğraşmıyoruz. Diğer menecerler kendi takımlarını bırakıp bizim futbolcuların hakemi aldatmak istediğini açıkça söyleyebiliyorlar.

Hakemin nerede hatası olduğu sorusuna ise Mourinho " Fabregas'ın düşürülmesini penaltı yerine sarı kart göstemekle galibiyetimizi engelledi.Bu bir tesadüf olamaz. Chelsea'ye karşı bir kampanya olduğuna eminim" dedi.

BU BİR KAMPANYA SONUCU


Hareket penaltı. Gole çevirseniz maçı kazanacaksınız, bırakın penaltıyı bir de oyuncunuz sarı kart görüyor.

HAKEM ANTHONY TAYLOR İYİ BİR İNSAN

"Ondan beklediğim hiç olmazsa federasyona bir yazı gönderip Fabregas'ın sarı kartının kaldırılmasını rica etmesi. Neden bize karşı bir kampanya var. Sezon başından beri iyi oynadığımız ve şampiyonluğun en önemli adayı olduğumuz için mi acaba?" açıklamalarıyla basın toplantısını bitirdi fakat bu basın toplantısında söyledikleri hiçbir zaman unutulmayacağa benziyor.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ