MENÜ

Galatasaray'ı bekleyen Prandelli tehlikesi

Galatasaray, Prandelli'nin sözleşmesini halen fesh etmedi. Eğer Prandelli, Sarı Kırmızılı kulübü FIFA'ya şikayet ederse, Cim Bom'u büyük bir tehlikenin beklediği iddia edildi.

Galatasaray'ı bekleyen Prandelli tehlikesi

Galatasaray'da kötü bir performans gösteren ve Anderlecht maçı sonrasında yollar ayrılan Cesare Prandelli'nin yerine A Milli Takım antrenörlerinden Hamza Hamzaoğlu getirilmişti. Aradan yaklaşık 1 ay geçti ancak Sarı Kırmızılılar için Prandelli konusunun kapanmadığı öğrenildi. TRT 1'de yayınlanan Stadyum programında, Galatasaray'ı büyük bir tehlikenin beklediği iddia edildi. Prandelli'nin 380 bin Euro'luk ekim ve kasım ayı alacaklarının ödenmediği ve bu konu hakkında Galatasaray Kulübü'ne bir mektup yazıldığı ileri sürülmüştü.

"Umarım en kısa sürede çözülür"

İtalyan teknik adam Stadyum programına konuşarak şunları ifade etti: "Galatasaray'la ilişkimi sonlandırdım ancak şu an açıklama yapamam. Çünkü kontratım izin vermiyor. Resmi olarak sözleşmem feshedilince sizinle röportaj yapabilirim. Umarım en kısa sürede sonuçlanır."

Prandelli şikayet ederse ne olur?

İtalyan teknik adama ödeme yapılmazsa ve sözleşme sorunu çözülmezse Galatasaray'ı büyük bir tehlikenin beklediği ifade edildi. Konuyla ilgili spor hukukçusu Avukat Emin Özkurt, UEFA'nın Fair Play hassasiyetini vurgulayarak, İtalyan teknik adamın Galatasaray'ı şikayet etmesi durumunda, Sarı Kırmızılılar'a Avrupa'dan men kararı çıkabileceğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ