MENÜ

Fernando Torres, Atletico Madrid'de

Atletico Madrid, altyapısından yetiştirdiği Fernando Torres'i yıllar sonra Milan'dan 1,5 yıllığına kiralık olarak yeniden kadrosuna kattı.

Fernando Torres, Atletico Madrid'de

Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid, alt yapısından yetiştirdiği ve 2007'nin Temmuz ayında 38 milyon euroya Liverpool'a sattığı Fernando Torres'i yıllar sonra yeniden kadrosuna kattı. Chelsea'den Milan'a sezon başı kiralık giden daha sonra ise Milan'ın açıklanmayan bir bedelle bonservisini aldığı Torres, 1,5 yıllığına eski takımı Atletico Madrid'e kiralık gitti.

MÜTHİŞ KARİYER VE BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
1984 doğumlu Fernando Torres, henüz 17 yaşında Atletico Madrid B Takımı'ndan, A Takımı'na geçti. Burada kısa sürede kaptan oldu. 6 sene formasını giydiği kulübüne maddi anlamda da büyük gelir sağladı ve 2007 yılında 38 milyon euroya Premier Lig devi Liverpool'un yolunu tuttu.4 sene Kırmızılar2ın formasını giyen ispanyol forvet 2011 yılında tam 51 milyon pound'a yani 60 milyon euroya bir başka dev Chelsea'ye transfer oldu. Maviler'de büyük hayal kırıklığı yaratan Torres, tüm kupalarda toplamda 110 maçta sadece 20 gol atabildi.

Son olarak bu sezon başı Milan'a kiralık giden Torres, Atletico Madrid'li İtalyan forvet Alessio Cerci'nin transferi konusunda sağlanan anlaşmayla altyapısından çıktığı kulübüne geri döndü. Cerci de Milan'a transfer oldu.


Torres Twitter'dan yaptığı açıklamada "En sonunda evimdeyim. Bu rüyayı gerçekleştiren herkese teşekkürler" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ