MENÜ

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde favori kim?

Süper Lig'de 16. hafta mücadelesinde oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin İddaa oranları açıklandı. Beşiktaş 2.00'lık oranıyla maçın favorisi...

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde favori kim?

Spor Toto Süper Lig'de merakla beklenen Beşiktaş-Galatsaray derbisinin İddaa oranları açıklandı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda pazar akşamı oynanacak derbiinin favorisi lider Beşiktaş... Oranlarda Beşiktaş'ın galibiyetine 2.00 verilirken, beraberliğe 3.30, Galatasaray galibiyetineyse 2.50 oran açıklandı.

2,5 GOL ALTI oranı 1.80 olarak verilirken, en az 3 gol olur'un oranıysa 1.55... İki takım da gol atar'ın oranı 1,40 olarak belirtilirken, karşılıklı gol yok'un oranıysa 2.05 olarak belirlendi.

OLAYLI MAÇ AKILLARDA
Geçtiğimiz sezonun 5. haftasında da iki takım karşı karşıya gelmiş. O haftaya kadar 4'te 4 yaparak ligde yoluna kayıpsız giden Beşiktaş, maçtaki 1-0'lık üstünlüğünü koruyamamış, Galatasaray, Drogba'nın iki golüyle maçtan 2-1 galip ayrılmıştı. Maçın son anlarındaysa binlerce taraftar sahaya girerek karşılaşmanın oynanmasını engellmişti. Federasyon haftalar sonra verdiği kararda Beşiktaş'ı 3-0 hükmen mağlup ilân etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ