MENÜ

Altınordu - Fenerbahçe maçı biletleri tükeniyor

İzmir'de, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile Fenerbahçe arasında salı günü oynanacak karşılaşmanın 2 gün önce satışa sunulan biletleri hızla tükeniyor.

Altınordu - Fenerbahçe maçı biletleri tükeniyor

İzmir’de, Ziraat Türkiye Kupası’nda Altınordu ile Fenerbahçe arasında salı günü oynanacak karşılaşmanın 2 gün önce satışa sunulan biletleri hızla tükeniyor.

Kulübün Yeşilyurt semtindeki Sait Altınordu Yerleşkesi gişeleri ile Passolig internet sitesi üzerinden 26 Aralık Cuma günü 5, 10 ve 15 liradan satışa sunulan maç biletlerinden 11 bini 2 gün içinde satıldı. Dakikada yaklaşık 4 bilet satın alındığı ve tüm biletlerin tükenmesinin beklendiği açıklandı.

Maç için Atatürk Stadı’nda yapılan seyirci yerleşim planında, iki kulüp taraftarları maç heyecanını aynı tribünde paylaşacak. Stattaki kale arkası tribünlerden bir tanesine seyirci alınmasını kararlaştıran Altınordu, kapalı tribünü iki kulübün taraftarlarına ortak açmayı, açık tribünü konuk ekip taraftarlarına, tek kale arkası tribünü de kendi taraftarlarına tahsis etti.

Altınordu Spor Kulübü, maçta görme engelliler için Türkiye’de ilk kez özel düzenlemeye gidecek. Karşılaşmada protokol tribününde ağırlanacak 20 görme engelli futbolsever, maç heyecanını Altınordu yöneticilerinden Rıza Mutkilioğlu’nun canlı anlatımıyla statta yaşayacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ