MENÜ

Yatabare savaşı

Birleşik Arap Emirlikleri takımları Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Mustapha Yatabare'yi istiyor.

Yatabare savaşı

Trabzonspor'un sezon başında Fransa'nın Guingamp takımından transfer ettiği Malili oyuncu Mustapha Yatabare'ye Arap dünyasından büyük bir ilgi var. Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr ve Al Ain'nin Mustapha Yatabere'ye büyük ilgi gösterdiği şeklinde çıkan haberler üzerine, Trabzonspor Genel Menejeri Serhat Altıncı'ya canlı telefon bağlantısı yapan Al Arabiya televizyonu oyuncunun durumu hakkında bilgi aldı.

Spor programında Mustapha Yatabare hakkında Arap dünyasında çıkan transfer haberlerinin sorulması üzerine Trabzonspor Genel Menejeri Serhat Altıncı, şu anda oyuncu satmayı düşünmediklerini ifade etti. Programda kulübe gelen resmi bir teklif bulunmadığını belirten Altıncı, "Kulüp yetkilileri oyuncu hakkında bilgi almak için arıyorlar. Ancak resmi bir teklifte bulunulmuş değil. Resmi teklif gelmesi halinde durumu yönetim kurulumuza iletiriz. Yönetim kurulumuzun vereceği karara göre hareket ederiz. Öncelikle Trabzonspor'un menfaatleri ön planda olmak şartıyla daha sonra ise oyuncunun ve teklif getiren kulübün menfaatine olan bir durum söz konusu olması halinde durumu oyuncuyla paylaşırız" ifadesini kullandı.

(Sabah)


Transferde son dakika

Haberin Devamı
YORUM YAZ