MENÜ

Türkiye Kupası'nda kar tehlikesi!

Kar yağışı ülkemizde yüzünü göstermeye başladı. Bu yağış, Türkiye Kupası'nda oynanacak bazı karşılaşmaları etkileyebilir.

Türkiye Kupası'nda kar tehlikesi!

Ülkemizde kar yağışı yüzünü göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi. Salı gününden itibaren oynanacak olan Türkiye Kupası maçları öncesinde kar yağışı olacak bölgelerde alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı 5 günlük tahmin doğrultusunda kar yağışının özellikle Güney Marmara, Kuzey Ege, İç Anadalu ve Doğu Anadadolu'da etkili olması bekleniyor.

Haftaiçindeki Türkiye Kupası grup karşılaşmalarından bazıları da kar yağışının yaşanacağı bölgelerde oynananak.

İşte kar yağışından etkilenmesi beklenen karşılaşmalar:

30 Ocak Salı:

16.30 - Kardemir Karabükspor - Ankaragücü (Salı günü, yoğu kar yağışının yaşanacağı Karabük'te en yüksek sıcaklığın 0, en düşük sıcaklığın ise 1 derece olması bekleniyor)

31 Ocak Çarşamba:

13.00 - Akhisar Belediye - Keçiörengücü (Manisa'da sıcaklığın 0'ın altına düşmemesi ve karşılaşmanın öğle saatlerinde oynanması önemli bir avantaj. Meteorolijinin tahminine göre Çarşamba günü Manisa'da en düşük hava sıcaklığı 1, en yüksek ise 3 derece olacak.

16.00 - Bursaspor - Samsunspor (Bursa'da özellikle salı günü yoğun bir kar yağışı bekleniyor. Çarşamba günü hava sıcaklığının 0'ın altına düşmesiyle birlikte devam edecek kar yağışı, eğer statta gerekli önlemler alınmazsa karşılaşmayı ciddi bir biçimde etkileyebilir. Tahminlere göre maç günü Bursa'da en düşük hava sıcaklığı -2, en yüksek sıcaklık 2 derece olacak.)

Haberin Devamı
YORUM YAZ