MENÜ

Torku Konyaspor - Beşiktaş

Beşiktaş, bu akşam Torku Konyaspor deplasmanına mutlak 3 puan için çıkacak. Cenk Tosun önderliğinde rakibini yıkmak isteyen Siyah- Beyazlılar, bu galibiyetle 2015 yılına lig zirvesinde girmeyi planlıyor.

Torku Konyaspor  - Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftayı zirvede kapatan Beşiktaş, bugün sezonun 15. karşılaşmasında Torku Konyaspor’a konuk olacak. Ligin koltuğunu elinde tutmak için çabalayacak olan Kara Kartal’da bütün hesaplar, Konya’dan 3 puanla dönüp 2015’e ilk sırada girme üzerine yapıldı. Bu maç öncesinde takımın genç golcüsü Cenk Tosun’un kasık bölgesindeki sakatlığını atlatıp dünkü idmanda yer almasından dolayı keyifli olan teknik heyet, Konya deplasmanından galibiyeti, başarılı futbolcunun önderliğinde almayı planlıyor. Ligdeki son 6 maçından da zaferle ayrılan Siyah-Beyazlılar, Yeşil-Beyazlılar’ı devirip bu sayıyı 7’e yükseltmeyi amaçlıyor. Siyah-Beyazlılar’da bu akşamki Torku Konyaspor karşılaşması öncesinde 3 eksik bulunuyor. Sakatlıklarının sürmesi nedeniyle; Mustafa Pektemek, Tomas Sivok ve Necip Uysal Konya’ya getirilmedi.

Konya’da flaş gelişme


Beşiktaş maçı öncesi Aykut Kocaman’dan flaş karar. Tecrübeli teknik adam, 5 oyuncuyu kadroya almadı. Hleb, Rangelov, Vukovic, Tolga ve Özgür’ü maçın kadrosuna dahil edilmedi. Kocaman’ın, bu futbolcuların performansına dayalı olarak böyle bir karar aldığı öğrenildi.


Torku Konyaspor'un muhtemel ilk 11'i: Belec, Mehmet, Kokalovic, Selim, Ali Turan, Ali, Recep, Djalma, Ömer, Uğur, Hasan Kabze.

Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Tolga, Serdar, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Ramon Motta, Atiba, Veli, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Jose Sosa, Cenk Tosun.

Stat: Torku Arena

Saat: 19:00

Yayın: Lig TV

Hakem: Halis Özkahya

Haberin Devamı
YORUM YAZ