MENÜ

Motosiklette yılın en hızlıları kupalarına kavuştu

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 2014 yılında kategorilerinin en iyilerine kupaların verildiği 'Şampiyonlar Gecesi' Olimpiyatevi'nde yapıldı.

Motosiklette yılın en hızlıları kupalarına kavuştu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyatevi, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yıldızlarını ağırladı. İstanbul Ataköy'deki Olimpiyatevi’nde düzenlenen 'Şampiyonlar Gecesi' motosiklet camiasını bir araya getirdi. Pist, Süpermoto, Motokros, Drag, Enduro ve Sujeti kategorilerinde başarılı sporcuların kupalarını aldığı gecede Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, açılış konuşmasını yaptı.

TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, 2014'ün kendileri açısından çok başarılı geçtiğini belirterek, 2015'te başarıları artırarak yaşamak istediklerini ifade ederek, “Motosiklet için 2014 yılı güzel bir sezon oldu. Yeni pist ve parkurlar kazandık. Ulusal şampiyonalarımızı yeni yeni il ve ilçelere taşıdık. Daha çok insanımızı motosiklet sporuyla tanıştırdık. Çocuklara, gençlere, kadın ve erkeklere kısaca her kesime ulaşmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Federasyon olarak 2014 yılında kucaklayıcı olduk. Güzel bir sezonu burada büyük bir aile olarak bir araya gelip noktalıyoruz. İnşallah 2015 yılıda bizim ve sporcularımız için daha da güzel geçecek” dedi.

Dereceye giren sporcuların kupalarının takdim edildiği törene, ülkemizi Dakar’da temsil edecek Şakir Şenkalaycı, Serkan Özdemir, Selçuk Bektaş ve Koray Özkaplan’da katıldı. Törene katılan sporcu ve yakınları alkışlarıyla Dakar’da ülkemizi temsil edecek sporculara moral verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ