MENÜ

Justin Carter Galatasaray'da

Galatasaray Liv Hospital, Uşak Sportif'ten Justin Carter'a resmen kadrosuna kattı.

Justin Carter Galatasaray'da

Uşak Sportif, resmi sitesinden oyuncusu Justin Carter'ın Galatasaray Liv Hospital'a transfer olduğunu resmen açıkladı.

İşte o açıklama:

Üç sezondur Uşak Sportif forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Justin Carter, Galatasaray Liv Hospital ve Uşak Sportif yöneticilerinin bugün attığı imzaların ardından Galatasaray Liv Hospital'e transfer oldu.

Transferin ayrıntıları ile ilgili bilgiler kısa süre sonra yine kulübümüzün resmi yayın organlarından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Justin Carter'a kulübümüzde oynadığı süre boyunca gösterdiği katkı için teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz. Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Uşak Sportif’in ABD’li oyuncusu Justin Carter Galatasaray Liv Hospital’a transfer oldu.

Başkan da açıkladı


Uşak Sportif Kulüp Başkanı Arif Akçakaya yaptığı açıklamada üç sezondur Uşak Sportif forması giyen 27 yaşındaki ABD’li forvetin, iki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ardından bugün transferin gerçekleştiğini söyledi.

Carter’in Galatasaray Liv Hospital’e transferinin ardından takıma takviye yapmak istediklerini kaydeden Akçakaya, "Bilindiği gibi federasyonun getirdiği transfer yasağı var. Öncelikle transfer yasağının kaldırılması için gerekli çalışmayı yapacağız, ardından Carter’in yerine oyuncu almak istiyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Justin Carter’a oynadığı süre boyunca gösterdiği katkı için teşekkür ediyoruz. Yeni kariyerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ