MENÜ

Galatasaray'da büyük restleşme

Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanan maç öncesi teknik ekip ve futbolcuları Ak Saray'a götüren Abdurrahim Albayrak, hedef adam haline geldi.

Galatasaray'da büyük restleşme

Galatasaray'ın, cuma akşamı Gençlerbirliği ile oynadığı maç öncesi Ak Saray'a yapılan ziyaret, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ı hedef adam haline getirdi. Teknik ekip ve futbolcuları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın huzuruna çıkaran Albayrak, camia içinden büyük tepki görürken, yönetim kurulu üyelerinin de rahatsızlıklarını yüksek sesle dile getirdiği ortaya çıktı.

'Ya Abdurrahim ya biz'

Sarı-Kırmızılı idarecilerin, futbolcuların siyasi bir şovun parçası haline getirilmesinden rahatsız olduklarını başkan Duygun Yarsuvat'a ilettikleri bildirildi. İdarecilerin, "Galatasaray futbolcusu siyasi bir şovun parçası olamaz. Futbol-siyaset ilişkisinin tartışıldığı şu günlerde, özellikle de Ak Saray'la ilgili tartışmalar sürerken oyuncuların bu işe alet edilmesi hoş değil. Bundan böyle yönetimde ya Abdurrahim Albayrak görev yapsın ya da biz!" diyerek, Yarsuvat'a küçük çaplı rest çektikleri ifade edildi. Başkan Yarsuvat'ın yapılacak ziyaretten önceden haberdar olduğu ancak ziyaretin kamuoyunda yer alış biçiminden rahatsız olduğu gelen haberler arasında.

Divanda gündeme gelecek

Camia içerisinde yükselen tepki sesleri de gözardı edilecek gibi değil. Abdurrahim Albayrak'ın, Ak Saray'a yapılan ziyaret sonrası, "Yabancı futbolcularımız çok etkilendi. Bazıları Türk vatandaşlığına geçmeyi düşündü" ifadesinin gerçekçi olmadığını savunan camianın üyeleri, Galatasaraylı futbolcuların eşofmanlarıyla Ak Saray'a götürülmesine hayli tepkili. Ocak ayı içerisinde yapılacak divan kurulunda da bazı üyelerin tepkilerini açıkça dile getireceği konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ