MENÜ

Fenerbahçe yapana kadar en iyisi bu!

İsmail Kartal, “İkinci patlamayı bekliyorum” dedi, Fenerbahçeli oyuncular, yılın son resmi maçında harika bir futbolla 3 puanı kaptı. Herkes iyiydi ama, Caner, Alper ve Sow'un performansları galibiyette başrolü oynadı.

Fenerbahçe yapana kadar en iyisi bu!

Sarı-Lacivertliler, 2014’ün son lig karşılaşmasında harika bir kapanış yaptı, Mersin karşısında oynadığı futbolla taraftarlarını da memnun etti. Teknik direktör İsmail Kartal, Sivasspor karşılaşması öncesi, “Artık patlama yapma zamanı geldi” demişti. Kanarya’da futbolcular, hocalarından gereken mesajı aldı ve rakibini sahasında 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Sonrasında bu patlamanın devam etmesini bekleyen Kartal, aynısını Erciyes mücadelesinde göremedi. Ama ikinci patlama, Mersin karşısında yaşandı. Sezonun en iyi futbolunu ortaya koyan Fenerbahçe’de Kartal, cezalı Emenike’nin yerine Alper Potuk’u oyuna sürdü. Alper, tıpkı sonradan oyuna girdiği Erciyes deplasmanında olduğu gibi son derece istekliydi. Rakip savunmaya çok zor anlar yaşatan Alper’in yanı sıra Moussa Sow, son derece hırslı bir futbol ortaya koydu.

Yenilmezlik serisisi 9 maça çıktı

Senegalli, önemli fırsatlar yakalamasına rağmen golü bulamadı ama, Mehmet Topal’ın golünde asisti yapan isimdi. Sol bekte Caner Erkin, sık sık ileri çıkarak hücuma destek verdi, ortalarıyla Mersin ceza sahasında tehlikeler yarattı. Ayrıca savunmada Bruno Alves’in partneri olan ve Bekir’in formayı kapan Egemen de, başarılı bir oyun oynadı. Ligdeki yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Sarı-Lacivertliler belki farklı kazanacağı maçı tek golle tamamladı ama, 3 puanın gayet iyi bir performansla gelmesi, sezonun kalan kısmı adına oldukça umut vericiydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ