MENÜ

Beşiktaş'ın Konyaspor maçı 11'i belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ın 11'i belli oldu. Bilic, Senegalli yıldız Demba Ba'ya ilk 11'de görev verdi.

Beşiktaş'ın Konyaspor maçı 11'i belli oldu

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftayı zirvede kapatan Beşiktaş, bugün sezonun 15. karşılaşmasında Torku Konyaspor’a konuk olacak. Ligin koltuğunu elinde tutmak için çabalayacak olan Kara Kartal’da bütün hesaplar, Konya’dan 3 puanla dönüp 2015’e ilk sırada girme üzerine yapıldı. Bu maç öncesinde takımın genç golcüsü Cenk Tosun’un kasık bölgesindeki sakatlığını atlatıp dünkü idmanda yer almasından dolayı keyifli olan teknik heyet, Konya deplasmanından galibiyeti, başarılı futbolcunun önderliğinde almayı planlıyor. Ligdeki son 6 maçından da zaferle ayrılan Siyah-Beyazlılar, Yeşil-Beyazlılar’ı devirip bu sayıyı 7’e yükseltmeyi amaçlıyor. Siyah-Beyazlılar’da bu akşamki Torku Konyaspor karşılaşması öncesinde 3 eksik bulunuyor. Sakatlıklarının sürmesi nedeniyle; Mustafa Pektemek, Tomas Sivok ve Necip Uysal Konya’ya getirilmedi.

Beşiktaş mücadeleye; Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Jose Sosa, Olcay Şahan ve Demba Ba onbiriyle çıkacak.

Yedekler: Cenk Gönen, Atınç Nukan, Uğur Boral, Ramon Motta, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun

Konyaspor 11'i : Belec, Ali Turan, Mehmet, Ömer, Ali Çamdalı, Djalma, Kokalovic, Selim, Mehmet, Uğur, Hasan Kabze

Haberin Devamı
YORUM YAZ