MENÜ

Balıkesirspor'da Kemal Özdeş farkı

Süper Lig'in 15'inci haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden Balıkesirspor, ilk deplasman galibiyetini alıp ilk kez üst üste 2 maç kazanmanın mutluluğunu yaşarken, teknik direktör Kemal Özdeş'in 4 haftalık performansı kurtuluş ışığı yaktı.

Balıkesirspor'da Kemal Özdeş farkı

Kendisinden önce 10 müsabakada görev yapan İsmail Ertekin yönetiminde 10 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan alabilen Balıkesirspor, Kemal Özdeş'le çıktığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 6 puan topladı. İsmail Ertekin'le 0.5 olan maç başına puan ortalamasını üçe katlayıp 1.5'a çıkaran Kemal Özdeş, gol grafiğinde de önemli değişiklik yarattı. Ertekin yönetiminde 1 olan maç başına atılan gol sayısı, Özdeş'le 1.5'a çıktı. Maç başına yenilen gol sayısı ise 2.2'den, 1.5'a düştü.

Ertekin'in 10'uncu haftada iç sahada alınan 3-1'lik Sivasspor yenilgisinden sonra istifa etmesinin ardından takımı, 4-0 kaybedilen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına antrenör Muhammet Yılmaz çıkarmış, 12'nci haftada ise takımın başına Özdeş geçmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ