MENÜ

Tolunay Kafkas: Atamayana atarlar

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Balıkesirspor'a mağlup olan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, çok fazla telaşlı oynadıklarını bunun da basit pas hatalarına neden olduğunu ifade etti.

Tolunay Kafkas: Atamayana atarlar

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, çok baskılı oynayıp gol pozisyonlarına girmelerine rağmen gol atamadıklarını söyledi. Kafkas, "Maalesef futbolun 'atamayana atarlar' kuralı geçerli oldu. Son dakikada yediğimiz golle yenildik. Balıkesirspor'u tebrik ediyorum. Çok fazla telaşlı oynadık. Bu da bize basit pas hataları yaptırdı. Bu pas hataları da bize maalesef pahalıya mal oldu. Öne geçmiş olsaydık oyun çok daha farklı olabilirdi. İyi oynamak yetmiyor. Futbol bir sonuç oyunu. Bu sonucu da bir şekilde almak lazım" dedi.

'HERKESE ANORMAL HATALAR OLUYOR'

Attıkları golün ofsayt gerekçesiyle sayılmadığının hatırlatılması üzerine Kafkas, "Söylemekle veya konuşmakla bir yere varamıyoruz. Bu sene maalesef herkese anormal hatalar oluyor. Ben seyretmedim ama 'nizami gol' olduğu söyleniyor. Yapacak bir şey yok. Söylemek bir çare olmuyor" diye konuştu.

Kalan 2 maçtan puan almak durumunda olduklarını ifade eden Kafkas, "Alt grupta kaldık. Bugünkü maçı kazanmış olsaydık başka şeyleri konuşuyor olacaktık. Şimdi Sivasspor maçını kazanmak için gideceğiz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ